Ukrajina + my = bolavé ❤️

Na zotavení hlubokých ran bude třeba dlouhých desetiletí, ale k zalepení akutních šrámů se snažíme hledat cestu i my v Kofole.

Šplh na laně s Petrem Kulovaným

Šplh na laně s Petrem Kulovaným

Ve volném čase šplhá pražskými schodišti nebo závodí ve food courtech obchodních center. Jen pár vteřin mu stačí na to, aby vyručkoval do osmimetrové výšky. Lano a šplh se staly doslova vášní Petra Kulovaného, kterého znáte jako ředitele našeho nákupu.

Veľké ryby sú prefíkané

Veľké ryby sú prefíkané

Niekto sa nevie dočkať kapra na Štedrý večer, niekto na neho striehne už od apríla. Málokto vie, že náš „ajťák“ Marcel z pražskej kancelárie na Hradčanskej vo voľnom čase chytá dvadsaťkilových kaprov.

Kofola boduje

Kofola boduje

Získali jsme Randstad Award, ocenění pro nejatraktivnější zaměstnavatele!

Jitka Kytka

Jitka Kytka

Pracuje v salesu, málokdo ale ví, že má doktorát ze speciální produkce rostlin. Květiny jsou její vášeň.

Držíme se dlouhodobé strategie nakupovat kvalitu za co nejlepších podmínek

Držíme se dlouhodobé strategie nakupovat kvalitu za co nejlepších podmínek

Před sebou máme opět rok plný výzev. Čeká nás několik produktových změn, novinek v portfoliu, ale i začleňování či distribuce produktů z našich posledních akvizic.

Budoucnost začíná v našich hlavách

Budoucnost začíná v našich hlavách

Když se potkáváte v práci na chodbě, máte pocit, že toho „nejvyššího z kolegů“ dobře znáte. Pak sem tam objevíte rozhovor v rubrice byznys, ve které odpovídá na ekonomické otázky, a potvrdíte si přesvědčení, že už vás na něm nic nepřekvapí. Omyl.

Leros: Naší výzvou bude zapomenout na marketing

Leros: Naší výzvou bude zapomenout na marketing

Se značkou Leros právě stavíme od základů celý dům, říká Karel Hrbek, marketingový ředitel divize Voňavé společnosti Kofola ČS.

11 nových meziskladů je nově pod naší správou

Věřili byste, že za jeden jediný den uskutečníme jen v rámci ČeskoSlovenska zhruba 130 přeprav? Naše nápoje jsou žádané a my je musíme za všech okolností, v perfektní kvalitě a s odpovídajícím servisem vždy dopravit přesně tam, kam je aktuálně potřeba. Využíváme k tomu přímou dopravu ze skladů, nebo tzv. sekundární distribuci přes mezisklady (cross docky). A právě ty se staly pro naši logistiku hlavním oříškem letošního roku.

Rodinné klany Kofoláků

Rodinné klany Kofoláků

Jsou to manželé, sourozenci nebo tátové a mámy se svými „dětmi“ – a všichni pracují v Kofole, někteří z nich už třeba i dvacet let! Tuhle tradici rodinných klanů, kterou vlastně už kdysi dávno založili otec a syn Samarasovi, máme moc rádi. Do firmy vnáší přirozený klid a přátelskou náladu, kde se lidé znají a vědí, že se jeden na druhého mohou vždy a za všech okolností spolehnout. Tak jako Pánkovi, Duškovi, Fialovi a mnozí další.

Karel Hrbek přechází za novými výzvami do světa čaje a kávy, novým marketingovým ředitelem Kofoly ČeskoSlovensko  se stává Pavol Chalupka

Karel Hrbek přechází za novými výzvami do světa čaje a kávy, novým marketingovým ředitelem Kofoly ČeskoSlovensko se stává Pavol Chalupka

Skupina Kofola v létě rozšířila své portfolio akvizicí společnosti Espresso, kterou spojila se společností LEROS a vytvořila tak nový, bylinkami, čajem a kávou provoněný pilíř svého podnikání. Ten chce Skupina intenzivně rozvíjet, a proto v něm posiluje týmy. Do čela marketingu společnosti LEROS proto nastoupil 1. listopadu dosavadní šéf marketingu Kofoly ČeskoSlovensko Karel Hrbek. Jeho žezlo v Kofole na českém a slovenském trhu přebírá Pavol Chalupka.

Business Intelligence aneb svěřte práci robotům

Pojem Business Intelligence zní náramně složitě, ale ve skutečnosti se dá vysvětlit poměrně snadno. Jsou to nástroje, které přetváří složité soubory dat na přehledné informace. Takové, které pak můžeme použít jako podklady pro obchodní rozhodnutí, nastavení obchodních strategií, ale i pro zjednodušení každodenní práce. Business Intelligence, zkráceně BI, má v Kofole na starosti nové specializované oddělení jako součást ICT, které od 1. července vede Radek Hájek.

Načíst další