Novinka: UGO smoothies v lahvičkách. Protřepat… A na zdraví!

01.11.2018 | Možnost přinést si z obchodu čerstvé šťávy UGO je tu už nějaký pátek. Ovocné a ovocno-zeleninové lahvičky jsou oblíbené díky přírodnímu složení, přirozenému obsahu vitamínů a hlavně, protože fungují jako rychlá a lahodná snídaně či svačina. Teď si můžete kromě paskalizovaných šťáv osladit život i pomocí UGO smoothies lahviček, ve kterých najdete ovoce rozmixované (nikoliv odstředěné). Chutnají jako čerstvá smoothies z Freshbarů, v ledničce přitom vydrží celé týdny.

Dvě nová UGO smoothies se vyrábějí rozmixováním celých kousků ovoce. Na etiketě se dozvíte, kolik kusů kterého ovoce lahvička obsahuje a odkud použité ovoce pochází. K dostání jsou ve dvou barevných a chuťových variantách: Oranžové mango, meruňka a jablko a tmavě růžová Jahoda, broskev a jablko.

Díky šetrnému ošetření vydrží v lednici až čtyři týdny a mají skoro všechny přednosti čerstvě namixovaných smoothies. Kromě toho, že se zdravě osvěžíte a napijete, ještě fungují jako báječná svačina. A chutnají i dětem.

A jaké že to je, to šetrné ošetření?

V UGO se využívá metoda paskalizace, což je odborný název pro ošetření šťáv z ovoce a zeleniny pomocí vysokého tlaku. Paskalizované šťávy a smoothies díky tomu obsahují vitamíny a zdraví prospěšné látky, které se jinak ničí ošetřením běžnější pasterací (vysokou teplotou), přitom v chladu vydrží několik týdnů. A to nejen na podzim přijde vhod. Kromě ovocné šťávy a dužiny není v lahvičce nic navíc - cukr, vodu a chemii byste hledali marně. Proto nezapomeňte před otevřením lahvičku pořádně protřepat. A potom… Do dna a na zdraví po celý podzim!