UGO na jaře provoní bylinkové povzbuzení

15.03.2017 | Letos na jaře nebude sluníčko tím jediným, co vám bude zlepšovat náladu. V UGO Freshbarech a Salateriích se můžete těšit na nové osvěžující šťávy, nápadité saláty, sytější teplá jídla i zbrusu nový jarní wrap. A to vše ve znamení vůně bylinek a svěžích jarních lístků.

UGO Freshbary jsou ideální zastávkou pro čerstvou šťávu nebo svačinku do ruky. S příchodem jara stálou nabídku oživí tři nové drinky plné bylinek a mladých zelených lístků a vrací se také oblíbená ingredience - sojové mléko. Těšit se můžete na kombinace:

  • bazalka, jahody, mango, jablko
  • kiwi, špenát, máta, polníček, banán, jablko
  • sojové mléko, špenát, mango, citron, jablko

K zakousnutí pak ve Freshbarech najdete svěží novinku - mrkvový wrap s okurkou a bylinkovým humusem, který přímo vybízí k tomu, abyste si ho vzali s sebou a snědli venku na sluníčku.

UGO Salaterie nabízí velkorysejší prostor pro posezení, kde si můžete v klidu vychutnat některý ze svěžích salátů. Vedle stálé nabídky nově na menu přibude krůtí sous-vide s jarním zelným salátem nebo sytější salát se třemi druhy humusu, mrkví a cizrnou.

Na jarním menu UGO Salaterií se stejně jako v uplynulých sezónách budou vyhřívat dvě teplá jídla. Rýže s grilovanou zeleninou, kuřecím masem a arašídovou omáčkou potěší milovníky masa a rýže s vegetariánským curry a hráškovými lusky je tu pro všechny, kdo raději bez něj. Ale pokud máte velký hlad, můžete si i toto jídlo objednat s kuřecím masem.

Bylinkové menu najdete v UGO Freshbarech a salateriích od 14. března do 15. května.